Punë ndërlidhëse (Networking)

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Rrjeta e punës operative MiSo

MiSO-Rrjeta e punës operative-Hanover

Rrjeta operative MiSO Hanover (shkurt MiSO) filloi aktivitetin e saj në pranverën e vitit 2010 me 24 anëtarët themelues. Që atehere numri i partnerëve është shtuar. Sot MiSO përbëhet nga rreth 37 partnerë të rrjetit. Organizatat pjesëmarrëse takohen rregullisht çdo gjashtë javë dhe zhvillojnë qëndrime, aksione apo aktivitete të përbashkëta. Organizimi i takimeve kryet nga një ekip koordinues. MiSO është duke punuar momentalisht për t'u regjistruar si shoqatë në Gjykatën e Hanoverit.

MiSO i ka dhënë vetes një kushtetutë të qartë demokratike. Rrjeti është i hapur për të gjitha organizatat e migrantëve në rajon, të cilat e gjejnë veten te kjo kushtetutë dhe mund ta shfaqin këtë në mënyrë të besueshme.

Leggi tutto...

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Kooperationspartner

l_album.jpgl_amfn.jpgl_bmf.jpgl_bv.jpgl_eu.jpgl_faust.jpgl_hannover.jpgl_jobcenter.jpgl_lindenvision.jpgl_miso.jpgl_nieder.jpgl_radioflora.jpgl_region.jpgl_vietnamzentrum.jpgl_vnb.jpg

Wer ist online

Kemi 377 vizitues e asnje perdorues online