Kurs i gjuhës perse

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Persisht - Kurs gjuhe

persischkurs-2012-2

Të mërkurave

17:00 - 19:00      Të rritur

Të premteve

15:00 - 16:30      Fëmijë (deri në 7 vjeç)

16:30 - 18:00      Fëmijë (nga 7  në 12 vjeç)

18:00 - 19:00      Të rinj

19:00 - 20:00      Të rritur

 

Për fëmijë dhe të rinj: Falas!

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 157 vizitues e asnje perdorues online