Aleanca e 8 Marsit

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

8 Mars

 
Aleanca Femrave
për Ditën Ndërkombëtare të Gruas
8 Mars në Hannover

 

 

Aleanca e Femrave në Hanover formohet çdo vit për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas më 8 Mars. Në koordinimin e përbashkët, dizajni programit dhe marrëdhëniet publike të arrihet një pamje të gjerë publik për ngjarjet e grave politike dhe kulturore të partive aleancës. Mes vete forcohet ideja mendimit të rrjetit operativ, diskutohen qëllimet dhe mënyrat e politikës feministe dhe inicohen bashkëpunimet të reja. Një broshurë e programit i publikon leximet, ngjarjet diskutimit, ligjëratet, filmat, seminaret dhe festivalet të partnerëve të aleancës.
 
Programi i përbashkët i Aleancës së Gruas mund të shkarkohet në: www.nananet.de/frauenbuendnis

Koordinimi i Aleancës është i mbështetur nga institucionet e ndryshme të tilla si Kulturzentrum Pavillon, Kargah, verdi, Frauenbüro der Stadt Hannover, Interkulturelles Referat.

 

Kontakt:

kargah
Sibylle Naß
Tel. 05 11 / 12 60 78 15
eMail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 

Grupet e mëposhtme, shoqatat, institucionet nga Hanoveri janë bashkuar për Ditën Ndërkombëtare të Gruas:

 • Volkshochschule Hannover
 • Frauenbeauftragte Hemmingen
 • Leine Volkshochschule
 • DGB Frauen
 • Frauenbüro der Landeshauptstadt Hannover (LHH)
 • La Rosa - Internationaler Frauentreff
 • Frauen Tribunal (Hamayesch)
 • Internationale Frauengruppe
 • Frauen vom Kurden Komitee Hannover
 • FIFF e.V.
 • Initiative afghanischer Frauen in Hannover und Niedersachsen
 • Referat für interkulturelle Angelegenheiten der Landeshauptstadt Hannover (LHH)
 • Kulturzentrum Pavillon
 • Kulturbüro / Treffpunkt Allerweg
 • IIK e.V.
 • Arkadas e.V.
 • Kargah e.V.
 • ver.di-Bezirksfrauenrat  
 • Spokusa e.V.
 • Ev.-luth. Industriepfarramt
 • Kino im Künstlerhaus 
 • Stiftung Leben & Umwelt Niedersachsen

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 204 vizitues e asnje perdorues online