Si të na gjeni

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Si të na gjeni

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel.: +(49) 511-12 60 78-0
Fax: +(49) 511-12 60 78-22

kargah-Stadtteilbüro (kargah, zyra e lagjes)
Stärkestr. 19a
30451 Hannover

 Tel.: 0511- 12 36 78 8

Shtëpia kargah
Shtëpia kargah ndodhet në vendin e mëparshëm të "Bettfedernfabrik", pranë lumit Leine në Hanover-Linden dhe është e arritshme me anë të transportit publik si më poshtë:

Me Tramvaj: Linja 10, drejtimi Ahlem nga Hauptbanhofi. Ndalesa në stacionin Leinaustraße. Ecim dhe i shkojmë rrugës Leinaustraße deri në fund, pastaj menjëherë djathtas në rrugën e sapokrijuar Zur Bettfedernfabrik. Shtëpia kargah është ndërtesa e parë në të majtë.

 

 Stadteilbüro (zyra e lagjes)
Drejtimet e rruges në google maps

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 264 vizitues e asnje perdorues online